Sandra van der Hor

Sandra van der Hor
Tel. 06 211 706 03
Email sandra@anderss.eu

Wie is Sandra van der Hor

Een gedreven professional met ruime ervaring en een no nonsens mentaliteit waarbij mens en organisatie centraal staan.Oprecht betrokken en resultaatgericht, begeleidend en verbindend naar verbetering en ontwikkeling met waardering voor talent. Zacht op de persoon, hard op de zaak, en vooral de moeilijke dingen makkelijk maken. Met inzicht, respect en begrip is er voor alles een oplossing.

Vanuit een pragmatische werkwijze stuur ik aan op een open en duidelijke communicatie, want elk mens en zo ook elk knelpunt is uniek. Mijn kracht zit in het luisteren en verbinden, zonder te oordelen geef ik de ruimte aan mensen om vooral zichzelf te zijn of te worden.

Het ondersteunen en coachen van mensen om zelfstandig keuzes te maken en te durven groeien is een persoonlijke drijfveer. De ruimte en inzicht bieden om vanuit eigen regie en persoonlijk leiderschap een andere route te kiezen; vanuit mobiliteit naar vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Mensen en organisaties in beweging krijgen en houden, waarin authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling de sleutelwoorden zijn.

Vanuit het altijd op zoek zijn naar verbinding en samenwerking ben ik met Esther de samenwerking aangegaan bij Anderss! Onze ruime ervaring en gedeelde passie zorgt voor mooie gezamenlijke projecten op het gebied van preventie, vitaliteit en talentmanagement.

Wilt u meer informatie? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Don`t copy text!